Interieur spuiten

Dankzij onze jarenlange ervaring en routine met interieurspuiten kunnen wij tegenwoordig een breed scala aan voorwerpen voorzien van een mooie coating. Wij verspuiten latex en lakken. U heeft een ruime keuze uit kleuren en glansgraden. Voor bijna ieder object, voorwerp of ondergrond is wel een geschikte coating te vinden. Hout, staal, plastic en gips- of cementgebondenpleisters zijn voorbeelden van ondergronden die wij veelvuldig behandelen.

In onze werkplaats en bij u op locatie behandelen wij voornamelijk oud en nieuw houtwerk, keukens, kozijnen, deuren, tafels, kasten en ander meubilair. Zelfs het spuiten van uw radiatoren behoort tot de mogelijkheden. Doordat met spuiten van verf een hogere laagdikte wordt bereikt zijn er minder handelingen nodig om een mooi resultaat te krijgen. Drie tot vrier keer schilderen met de hand kan bereikt worden met één tot twee keer spuiten. Bovendien behoren kwaststrepen en rolstructuren hierdoor tot de verleden tijd.

Verfspuiten wordt vooral aantrekkelijk als er sprake is van repeterend werk of wanneer een voorwerp een zeer strakke uitstraling nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd geraakt en benieuwd of er in uw interieur iets gespoten kan worden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wij helpen u graag verder!

Vragen over onze diensten?
Ons team staat u graag te woord!

Contact